perjantai 1. kesäkuuta 2012

Talokierros; ruokatila


Talokierros jatkuu meidän ruokatilasta. Eteisestä kun tulee sisään, niin heti vaatekaappien jälkeen kun kurkkaa vasemmalle avautuu tämä yläkuvan näkymä.

Kuvissa näkyvä kristallikruunu on hankittu muutama vuosi sitten Stokkalta. Lampun piti saapua parin viikon kuluessa tilauksesta ja odotettiin sitä lopulta monta kuukautta.  Kun lamppu vihdoin ja viimein saapui, niin Stokkan myyjä toi sen henkilökohtaisesti meille kotiin ja saatiin yli 100 euron alennus siitä kun jouduttiin odottelemaan kohtuuttoman kauan. Se jos mikä on hyvää asiakaspalvelua.



Tältä näyttää kun kurkkaa tuolta yläkerran kaiteen yli alas. Ruokatilan katon korkeus taitaa olla jossain 6 metrin luokassa. Aikamoiset jatkot joutui tekemään tuohon kristallikruunuun ja saatiin kuin saatiinkin tuo tuonne kattoon asti. Kristallikruunu kun painaa n. 15 kg eli oli aikamoinen saaminen myös tuonne ylös asti. Piti nimittäin ihan vaa´an kanssa punnita tuo lamppu, koska kyseinen kohta kannattaa vain max 15 kg. 


Nämä tuolinhuput ovat Kodin 1:stä. Oli muuten aikamoinen hintaero näissä Kruunukalusteen ja Kodin 1:sen välillä. Kodin1:ssä 56 euroa/kpl ja aivan samat Kruunukalusteessa 103 euroa/kpl. Huh huh mitä ylihinnoittelua!


Riviera Maisonin tarjottimella esikoita. Silloin kun otin nämä kuvat helmikuussa, niin esikkoaika oli parhaimmillaan.


Kurkkaus tuolta yläkerran kaiteen yli alas. Tuohon korkeaan ruokatilaan nimenomaan ihastuin tässä asunnossa ja se avitti ostopäätöstä.


Tämän rautakellon olen joskus raahannut Panamasta. Hyvin toimii edelleen ja sopii kivasti tuon ruskean ruokapöydän kanssa yhteen.

Seuraavaksi talokierros voisikin siityä meidän olkkariin.

Me suunnataan kohta naapurin kaksosten 3 -vuotis synttäreille ja sitten ajellaan mummolaan. Mulla ja lapsilla viikonlopun vietto alkaa jo aina torstaisin kun olen perjantaisin osittaisella hoitovapaapäivällä. Vielä olen ollut tyytyväinen tuohon järjestelyyn ja mikäs sen parempaa kuin saada kesällä aloittaa viikonlopun jo torstaisin. 

Viikonloppuja kaikille! Mahtaakohan tuo aurinko vaan näyttäytyä.
Niin ja lupaan arpoa Snö of Sweden voittajan piakkoin.

17 kommenttia:

  1. Tuo lamppu on kyllä kaunis! Samoin tuo pöytä, hienon värinen ja ihanan massiivinen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse olen jotenkin vaan jo kyllästynyt tuohon tummaan puuhun, mutta ei ole mitään järkeä nyt sitä ainakaan muuttamaan kun lapset ovat pieniä ja kaikenmaailman jälkiä tulee poytään. Ehkä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa.

      Poista
  2. Todella todella kaunista :) Ja voih, mä niin kans himoitsen nuita Artwoodin tuolihuppuja ja just tolla kuosilla....(hih, mun ja mun miehen syntymävuosi niissä)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Siis ethän sä voi olla hankkimatta noita tuolinhuppuja kun miehen syntymävuosikin niissä, hih! Mäkin kannoin silloin ensin kotiin näytille muutaman eri mallin ja mies totesi heti, että juu kiitos ei. No en tästä kuitenkaan lannistunut vaan menin kuitenkin sitten parin kk päästä hakemaan meille nuo. Yleensä me tehdään kaikki isommat hankinnat siten, että maksetaan puoliksi, mutta nämä jouduin ihan itse hankkimaan kun ei tuo mies vaan heltynyt, mutta kyllä tuo mieskin niihin sitten loppujen lopulta tykästyi vaikka pisti vastaan.

      Poista
  3. Silmiä hivelevän kaunis ruokailutila.
    Kyllä oli hyvää palvelua. Lamppusi on kaunis:)

    Mukavaa kesäkuun ensimmäistä päivää!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulppea näkymä teidän ruokailutilaan, lamppua ei ehkä viitsi kovin usein vaihdella kun on niin mahdottoman korkea huone :) Upea kruunu ja muutenkin todella tyylikästä!
      (Huomasin muuten että mulla oli ennen samanlainen ruokapöytä tuoleineen, yritin mietiskellä pöydän nimeä olisko ollut Sahrami...)
      Hyvää viikonloppua!ڿஇtஇڿ‎

      Poista
    2. Ai vitsit! Onpas hauska sattuma, että sulla on samanlaiset kalusteet. Tuo taitaa olla joskus ostettu Askosta. Nyt himoittaisi vaan joku hieman vaaleampi poytä, mutta ehkä sitten joskus. Mukavaa viikonloppua sinne!

      Poista
  5. Ruokailutila on ihanan avara ja valoisa! Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo valoisuus on kyllä tuossa kiva lisä. Tekee heti aina mielenkin pirteämmäksi.

      Poista
  6. Ihanaa sisustusta! Nuo tuolihuput ovat kyllä niin mahtavat!
    Kiva postaus♥

    VastaaPoista
  7. Ihastelin teidän ruokailutilaa aiemmin jo Meidän talo-lehdestä, jäi pysyvästi mieleen! Tuolihuput on todella kauniit, ja suloistuttavan ihana esikkoasetelma! ♥

    Uutena lukijana täällä, täytyy selailla lisää postauksiasi :) Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
  8. Ihana koti teillä. Juuri löysin blogisi ja pitääpä alkaa seuraamaan :)
    Mistä olette hankkineet ruokapöytänne??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun eksyit tänne :) ruokapöytä on jo ainakin n. 6-7 vuotta vanha ja ostettu joskus Askosta. En tiedä onko sitä sarjaa enää siellä. Tosin kyllä taisin nähdä sitä ainakin vielä jokunen aika sitten myynnissä. Nyt en vaan valitettavasti muista mikä tuon sarjan nimi on.

      Poista