keskiviikko 15. elokuuta 2012

Weledan uudet vartaloemulsiot

Weledan vartalovoidesarja on saanut kaksi uutuutta, jotka sain kokeiltavaksi. Toinen on sitruspohjainen virkistävä voide ja toinen puolestaan ihoa uudistava granaattiomena. Molemmat täysin luonnonkosmetiikkatuotteita, joita nykyään suosin. En halua enää mitään ylimääräisiä kemikaaleja elimistöön. Niitä tulee ihan tarpeeksi jo muualtakin, joten miksi sitten vielä tieten tahtoen tunkea niitä lisää.



Vuodesta 1921 lähtien Weleda on valmistanut aitoja, luonnollisia ihon- ja vartalonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat antroposofiseen maailmankuvaan. Kaikkien Weledan vartaloöljyjen ja kosteusvoiteiden perustana ovat puhtaat kylmäpuristetut kasviöljyt auringon kypsyttämistä hedelmistä ja siemenistä. Toisin kuin mineraaliöljyt, kasviöljyt imeytyvät ihoon helposti, koska ne ovat koostumukseltaan samankaltaisia ihon omien rasvojen kanssa ja ne antavat ihon hengittää luonnollisesti. Hoitavien luonnonaineiden yhdistelmä tukee ihon moninaista toimintaa ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. 



Granaattiomena vartalovoide on elvyttävä vartalovoide, jonka sisältämä granaattisiemenöljy ehkäisee aktiivisesti ihon vanhenemista ja suojaa antioksidanttien avulla ihoa ulkoiselta rasitukselta. Ihosta tulee kiinteämpi, tasaisempi ja sametinpehmeä. Vartalovoiteen tuoksu on insipiroiva ja aistikas.



Sitrusta sisältävä kosteuttava vartalovoide on puolestaan virkistävä ja se viilentää ja vahvistaa ihoa. Ekologinen aloe vera kosteuttaa ihoa ja voide sopii sen vuoksi käytettäväksi mainiosti myös auringonoton ja uinnin jälkeen. Raikas ja piristävä auringon kypsyttämien sitruunoiden tuoksu.

Näillä onkin nyt ihana rasvailla itseään suihkun ja saunan jälkeen ja varsinkin kun tuo talvi tulee ja iho on taas kuin hiekkapaperia, joten kunnon rasvat ovatkin taas tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti