perjantai 11. tammikuuta 2013

Hotelli South Beachillä



Laitan nyt vielä meidän viimeisestä hotellista Floridan reissulta postauksen, kun on tullut kyselyitä, että mitä hotelleja suositellisin tuolla suunnalla. Oltiin viimeinen yö tässä Miamin South Beachin hotellissa nimeltään Z Ocean Hotel, joka sijaitsi sopivasti Ocean Drivellä eli historiallisella Art Deco -alueella. Art Decoa koskevan postauksen näet täältä ja Fort Lauderdalen lähettyvillä Hollywood Beachillä sijainneen hotellia koskevan postauksen näet taas tästä. Sekin oli aivan ihana hotelli ja ehdottomasti mennään siihenkin hotelliin vielä. 


Z Ocean Hotellin 34 huonetta ovat jokainen omia sviittejään ja hinta on tosiaan vähän normaalia hotellia kalliimpi, mutta yksi yö mekin tuolla sitten oltiin ja muut yöt sitten vähän halvemmissa paikoissa. Päätettiin satsata tuohon viimeiseen yöhön vähän enemmän ja päästiin hotellista suoraan ulos astuessa Art Deco -alueelle nauttimaan yöelämästä ja ihmisvilinästä.


Huoneesta pääsi suoraan uima-altaalle suoraan omasta terassinovesta, joten oli helppo ravata huoneen ja uima-altaan välillä. Välillä piti mennä nimittäin sisälle vilvoittelemaan kun oli vähän turhan kuuma, vaikka ei saisi valittaa kun kerrankin on lämmintä.


Huoneella oli luonnollisesti ihan kivasti kokoa kun kyse oli sviitistä ja parisen telkkariakin löytyi, mutta ehdottomasti parasta oli sijainti ja tuo, että omasta terassiovesta pääset suoraan uima-altaalle.



Hyvin oli myös jääkaappi varustettu, joita löytyi parisen kappaletta ja huomaa, että myös isot ja pienet matkailijat oli otettu huomioon tarjoilussa ;)


Tältä hotelli sitten näytti ulkoapuolelta. Mukailee tuota Art Deco -tyyliä. Niin ja jos haluaa varata sviittinsä ylimmästä kerroksesta, niin jokaisella huoneella on oma terassinsa katolla ja oma poreamme, jonka henkilökunta tulee laittamaan sinulle valmiiksi.
Tässähän iskee jo taas ihan hirveä matkakuume kun tuota reissua ja lämpöä muistelee!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Taru kirjoitti 11.1.2013 klo 15.55
    Kiitokset vinkeistä! Tätä hotellia olenkin jo vähän sillä silmällä katsellut.. Ja olihan se Hollywood beachin hotellin nimi siinä sun aiemmassa postauksessa, näin päivän valossa kun lukee niin löytääkin hakemansa ;) Viime reissulla meillä oli pääpaino Orlandossa ja Miamin South Beachilla oltiin viimeiset neljä yötä. Tulevalla reissulla olisi tarkoitus olla ensin 6-7 yötä Miami Beachilla tai Fort Lauderdalessa, meitä on 5 henkkinen perhe lähdössä, joten Fort Lauderdale tai juurikin Hollywood beach kiinnostaisi kovasti, sillä majoitus kustannukset on huomattavasti edullisemmat kuin Miami Beachilla. Siitä olisi tarkoitus suunnata Orlandoon kolmeksi yöksi, yksi päivä vietettäisiin Universal Studiolla ja sitten vaikea valinta: yksi päivä yhdessä Disney Worldin puistossa. Ja Orlandon jälkeen vielä 3-4 yötä Miamin suunnalla. Eli jos aluksi olisi vaikka Hollywood Beachilla ja ne viimeiset yöt sitten South Beachin sykkeessä :) Miami on kyllä niin mahtava paikka, että on vaan pakko päästä uudelleen, niin paljon jäi vielä näkemättä ja siellä kun pystyy yhdistämään rantaloman ja suurkaupungin samaan pakettiin, shoppailumahdollisuuksia unohtamatta... Onko sulla muuten kokemusta, alkaako tuollakin heti joulun jälkeen ale-myynnit? Meidän olisi tarkoitus olla siis joulu reissussa, hinnat kyllä on joulun aikaan, sekä lennot että majoitus, hinnakkaampia kuin vaikka pari viikkoa ennen joulua, mutta se olisi joululahja koko perheelle :)
      Cride kirjoitti 11.1.2013 klo 16.41
      Kuulostaa kyllä hyvältä suunnitelmalta. Me oltiin nyt muistaakseni 4 yötä Orlandossa ja jotenkin olisin vielä kaivannut lisää päiviä siellä kun sielläkin on niin paljon nähtävää, joten todennäköisesti ensi kerralla jaetaan tuo sitten, että viikko Orlandossa ja viikko Hollywood Beachillä. Sea Worldissäkin käväistiin jokunen vuosi sitten ja itse ainakin siitäkin tykkäsin, vaikka eihän se ole mitään noihin Disney puistoihin verrattuna. Tuolla Jenkeissä on kyllä se ihanaa, että on hyvää ruokaa (=ei vatsatautiriskiä), kurssi on ollut onneksi meidän eduksi ja hyviä alennusmyyntejä on pystynyt hyödyntämään. Siellä itseasiassa alkaa alennusmyynnit jo Black Fridaynä, joka on aina Thanksgivingin jälkeinen päivä ja nyt vuonna 2013 ajoittuu 28.11. Sinä Black Fridaynä juuri aikamoiset alennukset. Esim. Tommy Hilfiger Outleteissä on ollut kaikki -40 % extra 25 %, jos ostaa tietyn määrän, Hollisterissä ja Abercrombie&Fitchillä myös sinä päivänä kaikki -40 % ja lukuisia muita alennusmyyntejä eli käytännössä alet alkavat tuolloin. Kaupat aukeavat silloin yleensä klo 10-24 yöllä eli yöshoppailua silloin ja aivan mielettömästi ihmisiä jokapaikassa. Kuulemma tuo alennusmyynti kestää yleensä 10.12 asti ja sitten juuri ennen joulua ei ole mitään. Joskus muistan kun ollaan oltu tammikuun alussa ja ajateltu, että jihuu pääsee juuri alennusmyynteihin, niin eihän niitä ollut enää mitään, kun kaikki olivat ennen joulua, mutta nykyään en tosiaan tiedä miten jatkuvat joulun jälkeen kun ollaan nyt viime vuosina oltu vain juuri ennen joulua. Toivottavasti teillä on ihana reissu ja kuulisin mielelläni miten suunnitelmat etenevät :) Mukavaa viikonloppua!
    Sirkku kirjoitti 13.1.2013 klo 09.43
    Olipas teillä hyvä onni, että oli kuuma. Me oltiin muutama vuosi sitten kiitospäivän aikoihin pari viikkoa vastaavissa paikoissa. Öisin oli pakkasta ja iltaisin olisi saanut olla pitkät kalsarit ja villapaita, kylmä oli istua Disneyn puistoissa. muutamana päivänä pystyi olemaan t-paidassa ja vain kerran uin hotellin pihalla illalla.
    Ihania juttuja Floridasta, kiitos. Tykkäsin kovasti katsella tuttuja maisemia. Harmi vain, että 5:n lapsen kanssa on niin turkasen kallista matkustaa, että haaveeksi vain jää. Ja meillä ei ole ketään, joka ottaisi pienemmät lapset, jotta päästäisiin murkkujen kanssa. Joten kiva matkustaa edes virtuaalisesti. Kiitos!
      Cride kirjoitti 13.1.2013 klo 10.40
      Voi vitsit miten huono tuuri teillä on ollut. Meille kyllä osui uskomattoman hyvät ilmat ja yölläkin tosiaan tarkeni shortseilla ja oli jopa kuuma niilläkin. Viimeisenä päivänä rupesi kylmenemään, mutta siinä vaiheessa se ei meitä enää haitannut. Muistan kanssa yhden reissun tammikuulta kun tosiaan iltasella meni pakkasen puolelle Orlandossa, joten aika vaihtelevaa voi tosiaan olla. Silloin kun lapset olivat vielä alle 2 vuotta niin matkustaminen oli kyllä ihanan halpaa, jos sitä halvaksi koskaan voi sanoa. Nyt ollaan tosiaan tuolla Jenkeissä käyty siten, että toinen lapsukaisista jää aina mummolaan hoitoon ja onhan se niin paljon helpompaa matkustaa vain yhden pienen lapsen kanssa ja kun kuitenkin ihan mielellään menevät mummolaan hoitoon. Pikkumies vastasi viimeksi, kun kyselin häneltä, että tuleeko hän mieluummin reissuun mukaan vai meneekö hän mummolaan, niin vastaus oli "minä olen jo nähnyt Amerikan, joten menen mielummin mummolaan ja muista näyttää pikkuneidille sitten ne paikat missä käytiin" :) Tosiaan teillä 5 lapsen lentoliput ovat kyllä aikamoinen kustannus, muista menoista puhumattakaan, kun kahden aikuisen ja yhdenkin lapsenkin maksavat maltaita. Harmi, että teillä ei ole ketään, joka ottaisi osan lapsista hoitoon siksi aikaa, mutta onneksihan nuo lapsetkin tuosta kasvavat :) Niin ja jos kuitenkin innostutte joskus sinne lähtemään koko pesue, niin suosittelen talon vuokraamista sieltä siksi aikaa. Tulee paljon halvemmaksi kuin hotellissa asuminen ja löytyy ihan kohtuuhintaisia taloja omalla uima-altaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti