torstai 3. tammikuuta 2013

Loviisan Aitan ostokset

 

Vitsit, mikä täti tomera tuossa kuvassa komeilee ja vielä kehtaa laittaa sen tänne julkisesti ;) Minkäs sille voi, jollei saa parempia kuvia. No ei välitetä siitä, vaan katsotaan mielumminkin tuota vaatetta. Kuten edellisessä postauksessani kerroinkin käyneeni Loviisan Aitassa Ruskolla ja tämä vaatesetti sieltä sitten päätyi ostoskoriin; Creamin valkoinen röyhelöpaita ja harmaa röyhelöreunainen villatakki. Tällä kertaa ostokset olivat siis pehmeämpää sorttia.  Nyt on sitten rimpsuu ja röyhelöö oikein olan takaa. Niin ja isäni ei tällä kertaa kommentoinut, että jäikös sulle yöpaita päälle ja et kai vain se päällä mene ihmisten ilmoille,  kuten siitä viime kesäisestä Creamin röyhelömekosta :) Mikäs sille voi jos tykkä tuollaisesta romanttisesta tyylista ja eihän nuo miehet mitään ymmärrä vaatteiden päälle ;)



Täti tomera vielä edestä ja takaa. Paidan selässä ja sivustalla on pitsikuvio ja edessä pitkä rimpsurivistö peittämässä pahimmat makkarat..hmmm pitäisköhän tehdä niille jotain? Kätevää kun saa ne tuonne piiloon edes vähäksi aikaa. Paidan alle löytyi vielä Abercrombie&Fitchin pitsitoppi, joka kotiutui viime Jenkkireissulta.



No olipas kyllä nyt taas niin väsynyttä juttua meikäläiseltä :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Miimma kirjoitti 3.1.2013 klo 10.17
    Ihana, eikä ollenkaan täti tomera, päinvastoin tyylikäs mutta näyttävä kokonaisuus.
      Cride kirjoitti 3.1.2013 klo 15.03
      Heh, no kiva kuulla, että täti tomera päästettiin pälkähästä ;)
    pikku hiiri kirjoitti 4.1.2013 klo 10.30
    Onpa ihania vaatteita ♥ Sopii sinulle tosi hyvin ja eivätkä todellakaan ole tätimäisiä vaan nuorekkaita & kauniita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti