maanantai 11. maaliskuuta 2013

Synttärihumua

Meillä oli viikonloppu oikeaa synttärihumua. Viikonlopulle osui nimittäin kolmet eri synttärit, joten kakkua on tullut syötyä sitten oikein urakalla eri paikoissa.


Olipas kiva kun sai taas pukea vähän juhlavampaa vaatetta lapsille ja meillähän ainakin noita mekkoja riittää. Pientä mekkofetissiä ilmeisesti tällä mammalla ;)


Pikkumiehellä Stockkan alesta löytynyt tähtipipo ja siihen sopivat tähtihanskat. Gantin tähtihuivi myös kaulassa ja Jenkeistä tuota U.S. Polo Assn. -toppatakki. Tuo tähtihuivi on mielestäni niin söpö, mutta pikkumies ei suostu sitä ollenkaan pitämään kun kuulemma kiristää ja kutittaa. Harmi, ettei tuo mahdu itselleni. Olisin voinut ottaa sen niin mielelläni omaan käyttöön.


Pikkuneidillä myös Jenkeistä ostettu takki ja siihen kuuluva lakki. Tämä oli myös alelöyty. Lakki on muuten ihan kiva, mutta pikkuneidin pää on sen verran pieni vielä, että valahtaa vähän väliä silmille ja hirveät huudot aina siitä.



Pikkumies suostui jopa tämän verran poseeraamaan, että saatiin otettua tämä kuva. Normaalisti kun kameran kaivaa esille, niin alkaa heti pelleily ja ilveily, mutta tässä sentään ihan paikoillaan.  Taisi vähän väsy painaa jo juhlimisesta :)


Pikkuneidin juhlavaatetusta alla. Ostan aina hirmuisen määrän mekkoja Jenkeissä käydessä, kun ne ei siellä maksa juuri mitään ja saa vähän erilaisempia mitä täällä Suomessa on myynnissä.



Osaattekos muuten vinkata mistä saisi ostettua kivoja lasten pantoja? H&M:stä olen aina ostellut niitä, mutta niilläkään ei ole mitään hirveän suurta valikoimaa ja haluaisin sellaisen vähän juhlavamman. Meidän neiti on taas nimittäin hävittänyt kaikki pantansa ja olisi kiva saada tuo tukka vähän aisoihin. Ainoat mitä nytkin laatikon pohjalta löytyi oli nuo pienet rusetit ja nekin tuntuivat valahtavan koko ajan. Meillähän on anopin kanssa aina kiistaa tuosta pikkuneidin etutukan leikkaamisesta/kasvattamisesta. Hän on nimittäin kampaaja ja aina leikkaa meidän kaikkien tukat.  Minä sitten aina salaa napsin tuota pikkuneidin etutukkaa ja hän on taas sitä mieltä, että se pitäisi kasvattaa pitkäksi ja tästä keskustellaan sitten joka kerta :) Ehkä pitäisi vaan antaa sen nyt sitten kasvaa ja ottaa noita pinnejä enemmän käyttöön.


Se olisi sitten uusi viikko ja uudet kujeet!

8 kommenttia:

  1. Hei! Pikkuiseni kummitäti on lähdössä jenkkeihin. Voisitko suositella liikkeita, ketjuja tms. mistä saisi oikein nättejä vaatteita tuotua tuliaisiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ilman muuta kerron. Mihin päin hän on muuten menossa? Itse käyn aina mm. Burlington Coat Factoryssä. Täältä ostan usein nuo mekot. Kyseessä on sellainen paikka, jossa myydään mm. merkkivaatteiden jäännöseriä edullisesti. Samantapainen on myös Ross, mutta siellä ehkä vähän huonommin löytää mitään kivaa. Tämä siis mekkopaikkana ehdoton (muut vaatteet eivät ehkä niin kivoja täällä, mutta nuo mekot ovat edullisia) ja kannattaa käydä useammassa Burlingtonissa, jos on vaan aikaa, kun valikoima vaihtelee aika paljonkin. Sitten yksi hyvä paikka on myös Macys -tavaratalot (asiakaspalvelusta saa muuten passia vastaan kortin, jolla saa kaikesta n. 10 % pois). Lisäksi outletit ovat ehdottomia, mutta silloin tarvitsee melkeinpä olla auto käytössä, koska sijaitsevat niin sivussa aina kaikesta muusta. Tosin Jenkeissä on melkeinpä pakko olla auto käytössä ellei halua taxilla liikkua. Julkiset ovat siellä aika huonoja ja ei olla koskaan niitä edes käytetty, vaan aina vuokrattu auto. Outleteissä on merkkivaatteita edullisesti mm. Tommy Hilfigeriä, Guessiä, Ralph Laurenia, Calvin Kleiniä jne. Sitten Jenkithän ovat täynnä ihania Mall kauppakeskuksia, joissa vierähtään helposti koko päivä. Toivottavasti näistä oli jotain apua ja kysele vaan lisää, jos jotain jäi epäselväksi :)

      Poista
  2. Suloisia synttäri juhlijoita! Hyvää alkavaa viikkoa. :)

    VastaaPoista
  3. Monsoon-merkiltä löytyy kaikenlaisia tyttömäisiä hiuspantoja ja pinnejä. Käy kurkkaas http://uk.accessorize.com/uk/accessories/hair-accessories?sort=newIn&showAll=true&pageSize=500
    Ne vois olla hyvinkin sellaisia mitä hakisit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta linkistä. Täytyykin käydä heti vilkaisemassa :)

      Poista
  4. Uijui mikä pikkuneiti... ;) aivan ylisöpö...

    VastaaPoista