torstai 4. huhtikuuta 2013

Kevään uudet takit


Lasten Taikamaasta kotiutui meille oikein mieluisa paketti näin kevään korvilla, kun pitää nuo talvivaatteet vaihtaa kesäisempiin. Pääsiäisenä aurinko paistoikin jo niin lämpimästi, että puettiin jo uudet takit päälle ja lähdettiin meren jäälle mökillä. Pikkumies vähän hiihteli ja pikkuneiti juoksenteli vieressä.


Itselläni ei ole aikaisempaa kokemusta Racoonin vaatteista, mutta tuo pikkuneidin takki vaikuttaa kyllä hyvältä ja pikkuneiti itsekin ihastuin siihen hetimiten. Kukahan nyt voisi sydäntä ja vaaleanpunaista vastustaa. Takin takana on vielä kanssa kolme sydänheijastinta ja takin saa kiristettyä helmasta sopivaksi. Huppu on myös irrotettavissa. Takki on tuulen ja vedenpitävä (3000 mm).


Pikkumiehellä puolestaan päällä Ticket Outdoorin tähtitakki, joka oli viralliseltaan nimeltään Lanzo takki rings. No arvaatte varmaan, että tämän valinnassa ei tarvinnut kauaa miettiä. Tähtiä sen kun olla pitää, sanon minä. Onneksi tuo pikkumies on samaa mieltä ainakin vielä äipän kanssa, vaikka ei niitä Muumi -kalsareita enää suostukaan laittamaan päällensä. Kuulemma kaverit kiusaavat tarhassa, jos sellaiset on päällä. Yhtenä aamuna sain huijattua laittamaan ne, kun otin sellaisen koiran ilmeen kasvoilleni ja sanoin, että äiti on ne rakkaudella ostanut sulle ja pikkumies heltyi sitten laittamaan ne. Vähän kyllä rupesi jo omatunto painamaan, että nyt sitä raasua sitten kiusataan niista kalsareistaan siellä tarhassa :) Tässä Ticketin takissa on myös irrotettava huppu ja takissa on teipatut saumat. Vedenpitävyys on 10000 mm ja hegittävyys 8000.


Oi tulispas jo kesä ja saisi pakata nuo talvivaatteet jo pois!


Tänään iltasella lupaan tehdä sen Perfect Homen arvonnan, joten enköhän minä huomenna saa voittajan julkistettua :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat takin molemmilla! Minäkin uskaltauduin jo laittamaan lapsille välikausivaatteet vaikka päiväkodin piha on kyllä ihan lumen peitossa. Siellä on seassa kivoja syviä lätäköitä ja jotenkin Sara onnistui olemaan ihan läpimärkä eilen kun hain hänet vaikka päällä oli vedenpitävä välikausihaaari, kurahousut ja vuorelliset kumisaappaat!
    Racoonin välikautta löytyy meilläkin kaapista (, mutta eilen oli Popia päällä.) Tykkään noista sydämistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekin tänään tarhatädit mainitsivat, että olisi hyvä olla jo välikausivaatteet päällä, kun laittavat kuitenkin sadehousut haalareiden päälle ja päivisin on kuitenkin jo aika lämmintä. Hitsit kun yöt ovat kuitenkin vielä niin kylmiä ja aamut sen myötä. Pitäisi melkein laittaa kahdet eri vaatekerrat tarhaan. Aamuksi lämpimämpää ja päivällä sitten kevyempää.

      Poista
  2. Ihania ovat! Ja tähtiä pitää olla :)
    Ei meilläkään muumit enää iske. Star wasr ja simpsonit. Ja ehdottomasti boxerit! Tiukat mielipiteet pojillani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih onneksi toinenkin tähtifani löytyi :) Juu muumit ei iske enää kyllä ollenkaan pikkumieheen. Saas nähdä mennäänkö enää muumimaailmaankaan kesällä. Pikkuneiti olisi varmaan vielä innoissaan niistä, mutta pikkumies ei ehkä niin enää välitä :) Meillä ei ole onneksi vielä tullut tuota Star Wars kautta, mutta varmaan jossain vaiheessa sekin iskee päälle :)

      Poista