maanantai 29. huhtikuuta 2013

Raidalliset paperipillit


Nyt sitten on meikäläisellä taas uusi hurahdus, nimittäin paperipillit. Nämä olivat sopivasti lapsimessuilla tarjouksessa ja sai neljä pakettia kymmenellä eurolla, joten Sulo Vilen hamstrasi sitten taas pillejä. Hih, meillä on niitä nyt 120 kpl, joten ei ihan heti lopu kesken, vaikka kuinka imeskelis. Nuo vaaleanpunaiset olivat niin herkullisen värisiä, että otin niitä kaksi pakettia ja sitten yhden mustan ja sinisen. Nyt kyllä vähän harmittaa, että miksi en ottanut yhtä paketillista keltaisia toisen vaaleanpunaisen tilalle ja sinisen tilalle kirkkaan punaisia, kun ne olisivat sopineet tuon mustan kanssa paremmin. Meillä kun on tulossa Cars -synttärit pikkumiehelle ja tuo kirkkaan punainen olisi niin hyvin sopinut siihen teemaan mustan rinnalle. Taas näitä elämää suurempia ongelmia...soudan huopaan...;)


Tällä väriskaalla nyt mennään. Saas nähdä kuinka nopeasti nuo oikeasti  lötkistyvät käytössä. Yksi pilli testattiin ja kyllähän se aika nopeasti meni höttöseksi, vaikka myyjä kyllä painotti, että voi vaikka vuorokauden pitää nesteessä eikä mene miksikään. Juupas juu!


Nyt sitten alkaa kova pikkupullojen metsästys. Onko kukaan sattumalta nähnyt tälläisiä kuuden setin pulloja missään kaupassa? Näin tämän messuilla somisteena, mutta myyjillä ei ollut mitän tietoa, että mistä se on hankittu. Nettikaupoista sitä kyllä löytyisi hakusanalla "mini vintage style school milk bottles", mutta lähin paikka mistä sitä löysin on UK ja postimaksut sieltä on kuitenkin aika kovat Suomeen. Vitsit, kun haluaisin niin tuollaiset setit kaksin kappalein, niin olisi kahdelletoista juhlavieraalle omat pullonsa.




Nämä 3 kuvaa lainattu netistä.

Hihkaiskaa ihmeessä, jos silmiinne on osunut tuollainen pullosetti jossain.

Se olisi vappukin sitten kohta. Pitäisi varmaan jotenkin ruveta siihenkin valmistautumaan. Jotenkin ei nyt oikein yhtään inspiroi ja luvattiin vielä kaikean kukkuraksi vesisadettakin. Ehkä me leivotaan vain munkkeja kotosalla ja ollaan rauhallisesti.

22 kommenttia:

  1. minä en ole varma, mutta entäpäs olisiko kaupassa jossakin lasten juomissa lasipulloja jotka on vähän saman muotoisia kuin nuo pullot.katsoppas niistä hyllyistä..kun en saa nyt ajatusta missä olisi muuta lasipuolla kuin se joku kylmä kahvijuoma frezza mocca tms..eli juoma ja pullo samassa..siis oikeesti kun päässä alkoi raksuttaa ja mielikuvia syntyy hieman tuon näköisistä pulloista niin voip olla huonosti selitetty..
    Kysele jos tästä nyt ei ota kukaan selvää vissiin aamutakkuilua minulla :)
    Minäkin olen ihastellu noita pillejä..ja voi sentään jos myyjä on vakuuttanut et pillit kestää ja sit ei kestäkkään niin ikävä juttu...siis taidankin jättää ostamatta kiitos kuitenkin kun kerroit miinus puolen noista pilleistä vaikka ne on kyllä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen pääsin sitten kauppaan tutkailemaan vähän pulloja ja ostin sellaisia smoothie jutskia lasipullossa. Joku mainitsi kerran, että nuo kahvijuomatkin olisi nykyään muovisessa pullossa ja meillä kun on se ongelma, että kukaan meidän perheessä ei juo kaffetta, joten menisi vähän tuo sisältö hukkaan :) Täytyy vielä testata tuon pillin kestoa vähän tarkemmin, että miten se oikeasti kestää. Nyt kun pilli oli ehtinyt kuivahtaa, kun unohtui käytettynä tiskipöydälle, niin se oli kyllä nyt sitten taas jo kovettunut takaisin muotoonsa, joten ehkä tuomitsin ne liian äkkiä. Uusi testaus siis vielä edessä :) Mukavat vaput!

      Poista
    2. siis taidan sittenkin tilata noita pillejä, kun ne on niin kauniita..niin minäkään en osta sitä kahvijuomaa..kun se on kylmää..ja en tiennytkään et nekin on muovipullossa..
      No hyvä kuitenkin kun jotain löytyi kaupan hyllystä..minullakin on lidlin appellsiini mehupullot tallessa kun ajattelin et nekin voi hyötykäyttää. vaikka yksittäisille kukille ryhmiksi :)

      Poista
  2. nuo pullot näyttää erehdyttävästi frezza mokka pulloilta. tiedätkös sitä valmista juomaa kahvihyllyssä??ostat sellasia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannelelle tuossa ylhäällä jo mainitsinkin, että meidän perheessä on se ongelma, että meillä ei juoda kaffetta ollenkaan. Kahvinkeitinkin on kaapissa vieraita varten, mutta eilen tosiaan bongasin smoothieita lasipullossa. Niitä on nyt kaapissa odottamassa. Mukavat vaput!

      Poista
  3. Meillä on kanssa noita vaaleanpunaisia pillejä odottamassa ensi kuun synttäreitä. Itseä harmittaa, että en reissulta tuonut enempää tuon näköisiä pikkupulloja, nyt niitä on vain kaksi. Mutta hyvät vinkit tuossa yllä, Frezzahan on tosiaan tuon näköisissä pulloissa. :)

    Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen tosiaan yritin kauppareissulla etsiä kanssa noit Frezzan pulloja ihan vain tutkiakseni pullon mallia, mutta ei osunut silmään ja muistelisin, että joku on joskus maininnut, että ne ovat muuttuneet muovipuolloihin, mutta en tosiaan löytänyt koko juomaa eilen kaupasta. Vastaan sen sijaan tuli kivanmallisia smoothiepuolloja, jotka nyt odottelevat jääkaapissa. Mukavat vaput!

      Poista
  4. Pillejä tuli meillekkin ja pullot aattelin kasata juomalla tyhjäks jotkut smoothiet tai frezzat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pillit oli kyllä ihan kivan hintaisia nyt, kun tosiaan sai 4 kympillä. Eilen sitten ostin kaupasta smoothieta, joissa oli kivan mallinen pullo. Frezzaa ei osunut silmiini ollenkaan, vaikka kuinka yritin tiirailla, mutta toisaalta en kyllä niitä olisi voinut edes ostaa, kun meidän perheessä ei juoda ollenkaan kaffetta.

      Poista
  5. Oi mitä pillejä! Tahtoo kans! Mulle tuli kans mieleen noista pulloista ne kylmäkahvi-pullot. Kannattaa kokeilla saisko niillä tuota samaa näköä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pillit ovat kyllä tosi kivoja ja nykyään niitä on jos jonkinmoista kuosia. Noita kylmäkahvipulloja tosiaan eilen yritin katsastaa kaupasta tutkiakseni pullon mallia, mutta ei yhtään osunut silmään, mutta löysin sitten kivat smoothiet, jotka päätyivät ostoskoriin. Hyvä niin, koska meillä ei tosiaan kaffetta juoda ollenkaan. Mukavat vaput!

      Poista
  6. Samantyyppisiä pieniä maitopulloja oli joskus Tiimarissa. Vieläköhän olisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai? Nyt täytyykin käydä Tiimarissa kyselemässä tilannetta. Kiitos vinkistä ja mukavat vaput!

      Poista
  7. Meiltäkin pillejä löytyy, ei olla vielä keretty testaamaan... Ehkä huomenna vappuhulinoissa. :) Frezza/smoothie tuli mullekin mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pillit kyllä sopivat hyvin vappuun. Tuovat kivat värilisän kattaukseen. Smoothieita meillekin sitten eilen kotiutui kaupasta, kun niissä oli juuri sopivan mallinen pullo. Mukavat vaput!

      Poista
  8. Tiedän tunteen, mullakin on pillejä vaika missä värissä ja just sain idean että pikkumiehen synttärit on vihreellä teemalla ja just vihreitä mulla ei ole :)
    Kiitos muuten vinkistä, mullapa on kahdenviikon päästä omat Pompdelux-kutsut. IIIK.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vitsit tiedän niin tuon tunteen, että kaikkea muuta on aina, mutta ei juuri sitä mihin sitten päädyt :) Miten se meneekin aina niin? Hienoa, että pidät kanssa kutsut. Voin kyllä suositella lämpimästi. Mukavat vaput!

      Poista
  9. Olen itsekin ihaillut ja mieluillut noita paperipillejä. Kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, että olen aina ihaillut niitä, mutta en ollut vielä ennättänyt ostamaan, mutta nyt kun oli hyvä messutarjous, niin niitä oli ihan pakko ostaa. Mukavat vaput!

      Poista
  10. Hei, Luepa Marjan Elämää Vaaleanpunaisessa hirsitalossa-blogista mitä sen tytöt tykkäs noista pilleistä ja pulloista. Muistelen että postaus olis ollut tän vuoden puolella ja Marjahan bloggaa Divaanit-blogeissa jos kirjoitin ton bloginimen väärin. Marjalla tais olla myös pullojen haaalimisongelma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä! Täytyykin käydä katsomassa. Eilen tosiaan ostin muutamat smoothie pullot jääkaappiin, joten muutama pullo on jo saatu. Mukavat vaput!

      Poista
  11. Meinasin juuri ehdottaa niitä smoothie pulloja ja sitten että nikkaroisi itse puisen kantolaatikon niille :), hihi.

    -Henna :)

    VastaaPoista