tiistai 8. lokakuuta 2013

Parkettiremppaa


Tämä parkettiremppa oli aika helppo toteuttaa. Nukkekoti sain nimittäin vihdoin parkettilattian tai siis melkein aidon parkettilattian. Pitkään olinkin pähkäillyt, että mitä minä tuolle nukkekodin lattialle oikein tekisin ja kun askartelukaupasta löytyi sopivasti tällaista parketin näköistä kontaktimuovia, niin päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Onneksi tuo kontaktimuovi oli sen verran paksua, että oli helppo laittaa lattiaan. Ainoa ongelma oli leikata nuo rappusten aukot oikeaan kohtaan, mutta ihmeen hyvin nekin sai kohdilleen.




Kertaheitolla tuon keskikerroksen ilme muuttuikin tuon parketin myötä. Tuli ehkä juuri enemmän olohuonemaisuutta.


Olkkarin vieressä samassa kerroksessa on myös ns. kirjastohuone :) Meillä tuolla nukkekodissa taitaa asua vähän sivistyneempää porukkaa. No ei vaiskaan! En vaan keksinyt tuolle huoneelle muutakaan käyttöä ja sattui olemaan sopivasti tuollaisia huonekaluja, joten se sitten tehtiin pikkuneidin kanssa kirjastohuoneeksi. Tosin nuo kalusteet eivät yleensä todellakaan ole paikoillaan, vaan ne yleensä kasataan yhteen huoneeseen päällekkäin sopivaan kaaokseen :)



Vähän on ehkä omaan silmään vähän turhan tummaa sisustusta ja liikaa tummaa puuta, mutta onneksi ei itse joudu tuolla asustelemaan. Niin ja hei eikös se puu taas tee tuloaan sisustukseen ;)


Tällaista lapsellista tällä kertaa :)

2 kommenttia: