maanantai 24. helmikuuta 2014

My Cinnamon Girlin paketti

Meidän myCinnamonGirlin paketti saapui. Otin pikkuneidille jo kokoa 4-5 vuotta, mutta vaatteet olivat kyllä valitettavasti vielä niin väljiä, että jäävät vielä kaappiin odottamaan pikkuneidin kasvamista. Jotenkin tuntui, että näissä kahdessa mekossa oli ekstrapaljon tuolla sivuillakin kasvuvaraa, mutta kasvaahan tuo neiti sitten jossain vaiheessa näihin.


Amelie -mekko on ihanan pehmeää velouria höystettynä pitseillä ja noilla hauskoilla "pampuloilla".


Charlotte -mekkoa koristaa edessä kukkaruusukkeet ja hihansuissa samanväriset rypytetyt hihat. Tämä kanssa pehmeää velouria. Näihin molempiin mekkoihin sopivat kivasti nämä samaa sävyä olevat Ella -leggarit, joissa samaa kivaa pampulanauhaa lahkeensuissa, kuin mitä tuossa Amelie -mekossa.


Itselleni tuli vielä nämä Stella velourhousut. Niistäkään ette nyt valitettavasti saa sovituskuvia, kun ne eivät mene tämän masun kanssa nyt päälle. Toivottavasti sitten joskus kuitenkin.


MyCinnamonGirlissä on alennusmyynnit juuri menossa ja aleprosentit ovat jopa -90 %. Uutta kevään mallistoa odotellaan kovasti. Heidän nettisivuilleen pääset tästä klik klik. 

6 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit vaatteet. Nuo lapset kasvavat niin nopeasti että varmasti kohta on jo sopivaa kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Lapset onneksi tosiaan kasvavat ja välillä tuntuu, että vähän liiankin kovaa tahtia :)

      Poista
  2. Hurjan kaunis tuo ensimmäisen kuvan mekko! Tuo leveys on kyllä ongelma joissain my cinnamon girlin vaatteissa, kun muuten olisi sopivia mutta leveyttä on ihan liikaa. Meillä jäi muutama vaate viime tilauksesta leveyden takia käyttämättä, eikä tuo tyttö taida koskaan niihin kasvaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin vähän pelkään, että tuo leveys on vähän ongelma. Tuo meidän pikkuneiti kun on niin laiheliini, että tuo väljyys voi tosiaan olla se ongelma. Jäänköön kaappiin nyt vielä siis odottelemaan tai sitten täytyy ottaa ompelukone esille ja tehdä vähän kavennuksia itse :)

      Poista
  3. Ihania My cinnamon girlin mekkoja. En olekaan hetkeen sivuilla piipahtanut. Edellisen tilauksen mekot ovat edelleen odottamassa, koska olivat sen verran isoja. Laitoin sinulle haasteen, kurkkaa blogiini :) Ihanaa viikkoa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun taas ehdit kyläilemään :) Täällä vaan odotellaan vauvelin syntymää ja laskettu aika olisikin tänään, Kiitos haasteesta. Kävinkin kurkkaamassa sen ja sain itseasiassa saman haasteen jo jokunen kk sitten sitten ja ehdin jo toteuttamaan haasteen. Postaus löytyy http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2013/12/pikkuneidin-mekkokatsaushaaste.html. Kiitos kuitenkin siitä <3

      Poista