maanantai 24. elokuuta 2015

Blogikirppis

Laitetaanpas taas bloppis pystyyn ja joitakin meille tarpeettomia tavaroita myyntiin. Tuotteen voi myös noutaa Espoosta tai kulkeutuu myös tarvittaessa Turun suunnalle ellei halua postipoikaa vaivata.
Jos joku tuote kiinnostaa, niin voit laittaa tähän postaukseen kommenttia tai ottaa yhteyttä kristallinhohtoa(at)gmail.com. Jos jokin hinta tuntuu korkealta, niin hintaehdotuksia saa myös laittaa tulemaan.


Hyväkuntoiset kirkkaanpunaiset Big Star Gant Homen jättityynyt. Tyynyn koko 60 x 60 eli ovat normaaleja tyynyjä kookkaammat. Hinta 50 €/kpl ilman sisätyynyä (ovh ollut 119 €/kpl) + postit.


Uusi Click & Grow älyruukku yrttien kasvatukseen. Avaamaton pakkaus. Ruukku säätelee itse optimaalisen veden ja valon määrän sisäänrakennetun teknologiansa avulla. Käyttäjän ei tarvitse kuin kytkeä laite verkkovirtaan, täyttää vesisäiliö ja syöttää valitut yrttilajikekapselit paikoilleen. Laite myös ilmoittaa, koska sinun tulee lisätä vettä, joten tämän helpommaksi ei voi yrttien kasvattaminen enää mennä. Yrttikapselien ansiosta nopeimmat yrttilajikkeet tarjoavat tuoreita yrttejä jo muutaman viikon kuluttua laitteen käyttöön otosta. Tämän jälkeen Click & Grow -älyruukku tarjoaa tuoreita yrttejä jopa kuudeksi kuukaudeksi yrttilajikkeesta riippuen. Paketti sisältää basilika-, tinjami- ja sitruunamelissapatruunat. Älyryykkuun sisältyy LED-valo, jonka pystyy säätämään eri korkeuksiin kasvien kasvaessa. Lisätietoja laitteesta mm. http://www.clickandgrow.com. OVH 99 euroa. Hinta 58 € + postit.


Uusi Gantin hattu. Koko 48-50 cm. Hinta 10 € + postit.


 Ralph Laurenin pikee. 2 v koko. Edessä aplikoitu polon logo sekä kuvio. Hihassa sekä selässä numero 3. Vähän pesuhaalistumaa edessä, muutoin hyväkuntoinen. Hinta 11 € + postit.


My Cinnamon Girl Charlotte -mekko. Mekkoa koristaa edessä kukkaruusukkeet ja hihansuissa samanväriset rypytetyt hihat. Pehmeää velouria. UUSI! Koko 4-5 eli n. 110. Hinta 13 € + postit.


Ihana prinsessamekko. Uudenveroinen. Samettimainen yläosa. Tyllivuori ja söpö ruusuke vyötäröllä. Vyötäröllä takana solmittavat nauhat. Ostettu Jenkeistä, joten tälläistä ei tule Suomessa vastaan. Koko 3 T eli n. 98/104. Hinta 22 € + postit.


Näyttävä prinsessamekko. Tyllivuori. Vyötäröllä takana solmittava rusetti. Ihanat kukka-aplikaatiot edessä. Koko 3 T eli n. 98/104. Ostettu Jenkeistä, joten tälläistä ei tule Suomessa vastaan. Hinta 22 € + postit.


Kesäinen puuvillamekko. Ollut kerran päällä muutaman tunnin eli kuin uusi. Koko 4 T eli n. 98/104. Hinta 10 € + postit.


UUSI My Cinnamon Girl Melody sydänmekko. Koko 4-5 v. Hinta 13 € + postit.



Laura Ashley mekko.  Koko 2 T eli n. 92. Uudenveroinen. Takana solmittava rusetti. Ollut päällä vain muutaman kerran. Hinta 20 € + postit.

Ihanan söpö ja pehmeä unihaalari. Uudenveroinen. Koko 3 T eli n. 98. Hinta 3 € + postit.


Tommy Hilfigerin pikeepaita. Koko 2 T eli 92/98. Lähes uudenveroinen. Hinta 11 € + postit.


Tommy Hilfigerin pikee. Koko 3T eli n. 98/104. Hyväkuntoinen. Hinta 11 € + postit.


UUSI, vielä laput kiinni oleva Burberry tyylinen liivimekko. Koko 92. 12 € + postit.


Uudenveroinen Laura Ashleyn vaaleanpunainen kukkamekko. Koko 3 T eli n. 98/104. Hinta 20 € + postit.


Uusi ihanan pehmeä Bogin liivi. Koko 98. Hinta 7 €  + postit.




Uudenveroinen Sand White puuvillainen t-paita. Strassikoristelu edessä. Koko S. Hinta 19 € + postit.


Yleisilmeeltään siisti Tommy Hilfigerin kello. Toimii, mutta patteri on loppunut. Taatusti aito. Ostettu Suomesta kultasepänliikkeestä. Rannekkeen pituus kiinni n. 17,5 cm. Lisäirtopalat ovat tallessa. Hinta 40 € + postit.

5 kommenttia:

  1. Minä voisin tuon mailegin tyyppisen pupun ostaa :)
    lapetiteblogger@gmail.com voi laittaa maksutiedot

    VastaaPoista
  2. mä ostaisin sen creamin tunikamekon :) laitatko mulle postia
    jaana.strom@pkamanda.fi
    Kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Hei,
    Vieläkö MyCinnamongirlin velourtakki 4-5 v. on myynnissä? Voisin ostaa. Laitatko viestiä:
    vaniljatanko@gmail.com
    Hannele

    VastaaPoista