sunnuntai 23. lokakuuta 2016

I love me messutunnelmat


Onnistunut I love me -messuviikonloppu takana ja voi nyt huohahtaa hetkisen, kunnes täytyy ruveta käymään messukasseja läpi. Olin messujen VIP-bloggaaja, joten uusia kontakteja tulikin aikamoisesti ja taitaa mennä tovi niiden parissa, kun niitä testailee ja kirjoittelee kokemuksistaan. Ihan kivaahan se on, vaikka vähän stressiä rupesi jo pukkaamaankin, kun katson tuota kassivuorta kodin lattialla.

VIP-bloggaajan aloitin messut pe aamuna heti klo 9 lehdistötilaisuudella ja olin ottanut vapaapäivän tätä tapahtumaa varten. Lapset lähtivät mummolaan syysloman viettoon, joten ei ollut kiirettä kotiin ja hakemaan lapsia tarhasta ja koulusta. Perjantaina viihdyinkin messuilla klo 19 ja oikeasti ehdin käymään messuista alle 1/3, kun jäin joka paikkaan suustani kiinni. Alunperin olin ajatellut, että kävisin siellä vain yhden päivän, mutta olihan se sitten vielä lauantaina mentävä koko päiväksi, kun tosiaan olisi jäänyt muuten suurin osa messuista näkemättä. Juoksujalkaa lauantai iltapäivällä meninkin sitten loput ständit, jotta olisin edes ehtinyt jotenkin vilkaisemaan koko messujen annin ja tuntuu, että siltikin jäi vielä niin paljon näkemättä. Tänään sunnuntaina ei sitten enää messuille asti viitsinytkään lähteä, kun lapset tulivat mummolasta ja ei ollut edes lapsenvahtia ja eikä lasten kanssa tuosta messuilusta tahdo tulla mitään, kun eivät jaksa siellä kierrellä, varsinkin kun äippä pysähtyy joka paikkaan. Oli myös sen verran väsy noista kahdesta messupäivästä, että tarvitsee yhden lepopäivän ennen uuden työviikon alkua, kun tosiaan oli tuossa hälinässä kaksi päivää ja kotiin pääsi vasta klo 20 jälkeen molempina päivinä.


Perjantaiaamun lehdistötilaisuuden jälkeen oli terveyskaupan trendikatsaus sekä vuoden 2017 terveystuotteiden palkintojen jako ja jäin kuuntelemaan niitä hetkiseksi. Oi miten mahtavaa kuulla, että luonnonkosmetiikka on suuressa nousussa. Jee! Vihdoinkin ihmiset rupeavat heräämään sen suhteen. 

Yläkuvassa Suomen Bioteekin edustajat pokkaamassa vuoden 2017 terveystuotteen palkintoa, jonka he saivat Probiootti Comp-tuotteestaan. Näitä löytyykin nyt messukasseistani, joten kiva päästä testaamaan niitä käytännössä.


Vuoden 2017 hoitotuotteen palkinnon sai Hyvän olon maailma Oy ihon hoidon ihmesienestään. Yksi sieni päätyi minulle myös kotiin testattavaksi.



Yksi kauneimmista ellei jopa kaunein messuosasto oli tämä Jolien ja Mia Höydön luonnonkosmetiikan messuständi. Ihanan valoisa ja tuo katosta roikkuva kukkameri kruunasi kokonaisuuden.



Suomen markkinoille on hiljattain tullut Helein kauneusravintolisät, jonka mainoksia varmaan olette bongailleet telkkarista. He olivat myös hienosti edustettuna messuilla. Mainoskasvona toimii niin kaunis Kalastajan vaimo -bloggari.



Silk Oil of Marocco kutsui osastolleen pikameikkaukseen ja olikin kiva istahtaa hetkiseksi ja nauttia vaan laittautumisesta heidän tuotteillaan.



Remingtonilla oli messuilla myös iso ständi ja styilisti Outi Broux piti hiusnäytöksiä.


Foodin osastolla meni myös jokunen tovi ja nyt onkin sitten kassillinen terveellisiä tuotteita täällä kotosalla. Kassin sisällöstä sitten myöhemmin lisää.



Suomalaiset marjatkin ovat lähtenee valloittamaan pikkuhiljaa maailmaa ja Biokian osastolla piti käydä tutustumassa näihin lähemmin.


Biancanaven ständiltä löysin hyvän urheilukorsetin, josta sitten kanssa myöhemmin lisää. Nyt saa kurvit ojennukseen tai siis enemmänkin nuo läskit tungettua tuonne sisään ja saa kurveja näkyviin.


Terveyspuolella messuilla sai käydä otattamassa erilaisia tutkimuksia itsestään ja kävinkin otattamassa itsestäni B-vitamiinitason, jonka tulokset tulevat sitten kotiin myöhemmin. Onneksi oli sen verran ahdas koppi, missä tuo verikoe otettiin, että vaikka olisin pyörtynyt, niin olisi ollut suoraan seinä sivustalla. Itselläni kun on hirvittävä neulakammo ja pitää aina katsella kattoa verikoetta otettaessa tai muuten tämä daami voisi tipahtaa tajuttomaksi. 

Tässä Diacorin pisteellä kävin maksuttomassa kehonkoostumusmittauksessa. Ei onneksi tullut ihan hirveän huonoja tuloksia, vaikka niin vähän ounastelin tuon sisäelinten rasvaprosentin osalta.


Biozell oli myös messuilemassa oikein isosti ja heidän osastollaan tehdiin myös kampauksia, jonne olikin aivan hirmuisen pitkät jonot.


Me VIP-bloggaajat pääsimme perjantaina myös kosmetologipuolen ammattipäiville, joka olikin kiva kiertää ilman hirmuista ryysistä. Siellä ihastelinkin pitkään näitä Duroyn siveltimiä ja uudet meikkiharjat päätyivätkin kotiin. Niitä täytyykin testata pikapuolin.


Masajo oli kutsunut myös vierailemaan osastolleen tutustumaan tarkemmin tuotteisiinsa ja kassillinen tavaraa sieltäkin kotiutui mm. näitä jaksamisleipiä, jotka olivatkin jo ennestään meille tuttuja ja kuuluisaa intiaanisokeria ja ruususuolaa. 


Merrel oli myös edustettuna näillä uusilla Arctic grip talvikengillään, jotka todellakin pitävät pystyssä liukkaalla jäällä. Näitä onkin tullut testattua ja omatkin löytyvät jo kotoa.



Kristallihoitola Enkeli & Pumpuli on kutsunut myös osastolleen tutustumaan heidän aromaattisiin öljyihin ja tuotteisiinsa. He kutsuivat myös tutustumaan heidän hoitoihinsa, jotka tehtiin hotellihuoneessa poissa messukeskuksen hälinästä. Perjantaina kävin tunnin pituisessa aromahierontahoidossa, joka tehdiin Lolan luomulaatuisella öljyllä, joka sisälsi mm. eucalyptysta, piparminttua, meiramia ja rosmariinia. Nyt pitäisi flunssa pysyä sitten vähän aikaa poissa. Lauantaina messut lopetinkin sitten kahden tunnin aromaterapiapohjaiseen kasvojenkohotushoitoon. Sanotaanko, että oli ainakin erilainen kokemus ja kyseinen laite oli tosi jännä, jolla aineet imeytettiin iholle syvällisemmin. Piti jopa vähän pelottavan kuuloista sähkösirinää ja lopuksi sieltä tuli sinistä savua, jolloin iho ns. desinfiointiin. Hoito pitäisi tehdä muutaman kerran peräkkäin, jotta saisi parhaimman tuloksen. Kristallihoitola Enkeli & Pumpulilla on uusi toimipiste Tampereen keskustassa.


Monella muullakin osastolla tuli vierailtua ja oli aivan hirmuisen hyvät messut. Olisi tosiaan vielä kyllä tarvinnut kolmannen päivän messujen läpikäymiseen, mutta hyvähän se on sentään pitää yksi lepopäivä noiden kahden hetkisen päivän jälkeen. Kuvia ei tullut ihan hirmuisesti loppujen lopuksi otettua, kun melkeinpä unohdin koko kameran, kun oli sen verran enemmän katselu/juttupuolella tuo minun messuiluni, mutta ehkä näistä kuvista jotenkin pääsee messutunnelmiin. Tulikos teidän käytyä tuolla messuilemassa ja mitäs tykkäsitte?

10 kommenttia:

  1. Kääk! Oma kuva on aina kamala nähdä! Onneksi se ei varmasti ole pahimmasta päästä. Muutenkin kiva tunnelmapostaus. Oletpa kiertänyt ihan urakalla! Kiva oli nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun olit niin nättinä tuolla <3 Oman äänen kuuleminen vasta kamalaa onkin. Miten se voikaan kuulostaa niin vieraalta :) Kyllä tuo messujen läpikäyminen melkeinpä kävikin työstä, mutta onneksi kivasta sellaisesta.

      Poista
  2. Symppaan verokoekammoa, niin monta kertaa olen pyörtynyt! Liput oli messuille ja sisarfirmalla osastokin, mutta tarvitsin rauhallisen viikonlopun joten jätin väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu välillä pitää rauhoittua. Tuntuu, että tämä syksy on ollut todella hektinen ja itsekin tosiaan tarvitsi tuon su toipuakseen messuhälinästä. Onneksi itse olen vielä selvinnyt verikokeista ilman pyörtymistä, kunhan katselee aina muualle :)

      Poista
  3. Pyörittiin messuilla Ilopilleri blogin Tarun kanssa, meillä oli seurana omat tyttäret.
    Kivoja kuvia olet napsinut. Itse en montaa kuvaa myöskään ottanut, koska ihmispaljous ahdisti niin maan vietävästi.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuolla messuilla on tunnetusti todella vilkasta ja ihmisiä kyllä riittää ahdistumiseen asti. Onneksi pe aamu oli vähän rauhallisempi, mutta kyllä sekin sitten vilkastui. Voihan harmi kun en nähnyt teitä. Olisi ollut kiva nähdä ihan livenä <3

      Poista
  4. Olipa kiva pikaisesti nähdä sinutkin perjantaina! Ja todellakin ihailen teitä VIP-bloggaajia siitä, miten jaksatte siinä pyörityksessä ehtiä joka paikkaan ja vielä kuvaillakin. Itselleni kävi vanhanaikaisesti - jäin koko ajan suustani kiinni ja niin unohtuivat kuvaukset ja suurin osa alkuperäissuunnitelmista meni kiville;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan kiva nähdä edes pikaisesti teitä ennen kuuin lähditte kohti Turkua. Oli vähän sama vika rahikaisella, että jäin joka paikkaan aina suustani kiinni ja koko kuvaaminen vähän unohtui.Onneksi sentään tuli joitakin kuvia räpsittyä, vaikka olisi kyllä voinut ottaa huomattavasti enemmänkin.

      Poista
  5. No sä olet ollut kyllä todella tehokas! Hyvinhän sä olet saanut kuvattua:) Minulla tuolla lauantaina ollessa meinasi tulla ahdistus, kun jengiä oli niin paljon ja minä kun en seurallisena ihmisenä paljosta hätkähdä. Harmitti, kun nuo kauniisti stailatut osastot eivät oikein päässeet esille, siellä tungoksessa.Aika mukavasti tuli kasseja sulla kotiin ja jokunen tuotekassi sieltä meillekin rantautui:) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo I love me -messut taitavat olla varmaan vilkkaimmat messut, mitä tuolla on ja aivan hirmuinen määrä näytteilyasettajia. Välillä ei tosiaan meinannut edes nähdä, että mitä osaston tiskillä on tarjolla ja piti odottaa vuoroaan. Harmi ettei sitten nähty messuvilinässä, mutta nähtiin onneksi tupareissa <3 Hih, vieläkin naurattaa ne meidän jutus :)

      Poista