keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Laveran uutuuksia

Minulle on taas kertynyt iso kasa Laveran uutuuksia, joista en ole vielä tänne blogiini saakka ehtinyt kertoilemaan. Osa tuotteista tuli jo syksyllä ja osan testaaminen on vähän jäänyt, kunnes nyt inspiroiduin testaamaan loputkin tuotteet ja kirjoittamaan niistä teillekin. Tunnustaudun Lavera faniksi ja olen erityisen tykästynyt merkin tuotteisiin. Hinta-laatusuhde on merkin tuotteissa erittäin kohdillaan. Toki joku huti on tullut kokeiltua (lähinnä dödö rintamalla), mutta muutoin olen ollut erittäin tyytyväinen.


Erityisesti talvella kun pakkanen ja kuiva huoneilma kuivattavat käsiä, niin käsirasvat ovat ehdottomia. Itseltäni löytyy käsirasva aina kassista mukana ja myös tämä uusi Intense Nail Cream. Tuote on erityisen hyvä halkeileville kynsinauhoille ja sopivan pieni rasia mukana kuljetettavaksi ja oi mikä ihana vaaleanpunainen sävy voiteella onkaan. Voide on aika tuhtia, mutta muuttuu levitettäessä öljymäisemmäksi ja imeytyy myös hyvin. Kynsinauhavoide sisältää viitä arvokasta öljyä, kuten luomuarganöljyä ja helokkiöljyä.

Laveran SOS Help Hald balm sisältää luomumakadamiaöljyä ja sheavoita, jotka kosteuttavat hyvin ihoa. Plussaa tuote saa suht hyvästä imeytyvyydeestään ja on tosi riittoisa. Tuoksukin on miellyttävä.


Laveran hiustuotevalikoima uudistui syksyllä niin pakkauksen kuin sisällön osalta.

Monia eri luonnonkosmetiikan shampoita on tullut kokeiltua, mutta jotenkin en ole vielä ihan sinut niiden kanssa. Pesen hiukset joka toinen päivä, koska hiukseni rasvoittuvat kuitenkin aika nopeasti. Ongelma näissä luonnonkosmetiikan shampoissa on ollut se, että jostain kumman syystä ne kutittavat hieman päänahkaani ja pesuteho ei yllä kuitenkaan normi shampoiden luokkaan ja hiukset jäävät helposti mielestäni hieman latteiksi ja likaisen oloisiksi. Monen monta merkkiä on tullut kokeiltua, mutta minulle ei ole vielä oikein selvinnyt, että mikä se kutittava aineosa on. Yksi oma teoriani on, että niiden pesuteho ei ehkä riitä viemään pois päänahasta kaikkia ns. hiuskemikaalien jäämiä, jotka jäävät sitten kutittelemaan.

Minulla oli testauksessa Freshness and Balance -shampoo rasvoittuville hiuksille ja Repair & Care hoitoaine. Näissä uudistetuissa Laveran hiussarjan tuotteissa koostumus on ainakin miellyttävä ja mielestäni pesuteho oli parempi mitä muissa testaamissani luonnonkosmetiikan shampoissa. Itse tykästyin erityistesti tämän shampoon tuoksuun, joka koostuu sitruunamelissasta ja mintusta ja ei nuo uudet värikkäät pakkauksetkaan pahaa sanottavaa saa. Hiukset tuntuivat puhtailta ja ilmavilta eikä tullut lättätukka efektiä. Pitkät hiukseni olivat myös helposti selvitettävissä ilman, että tuli silikonipintaa hiusten päälle, joka on aika iso plussa hoitoaineelle.


Itse olen erityisen ihastunut Laveran huulipuniin ja nyt tulikin testaukseen uutuusväri Dainty Rose 35. Olen käyttänyt jo vuosikausia Laveran huulipunia päivittäin. Ilman huulipunaa ei elämästä vaan tule mitään. Se viimeistelee  meikin, jota tulee käytettyä päivittäin ja tuo lisää ilmettä kasvoille. Laveran huulipunien koostumus on ollut myös erittäin miellyttävä. Ne ovat sopivan kosteuttavia, mutta kuitenkin tosi pysyviä ja sisältävät aavistuksen kiiltoa.



 Sitten erittäin kaivattuun uutuuteen, nimittäin silmämeikin pohjustusvoiteeseen. En ole ennen törmännytkään luonnonkosmetiikan saralla tähän tuotteeseen, joten oli erittäin mielenkiintoista testata sitä. Tuote on aika juokseva, joten se on erittäin helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Tämän pohjustusvoiteen avulla silmämeikin saa pysymään luomilla huomattavasti paremmin, koska se ehkäisee silmäluomien sekä väripigmenttien rasvoittumista. 


Minulla on myös jo toinen putkilo menossa tätä rasvaiselle ja sekaiholle tarkoitettua Laveran 3 in 1 Wash, Scrub, Mask -monitoimipuhdistusainetta, jossa yhdistyy puhdistus, kuorinta ja naamio. Todella kätevää tällaiselle laiskalle ihmisille, joka ei koskaan jaksa kuoria ihoaan saatikka levitellä naamioita. Ihastuin nimenomaan tähän tuotteen pieniin kuoriviin mineraalipohjaisiin silica-rakeisiin, jotka hierovat ihoa lempeästi. Tuote on kuitenkin tosi hellävarainen, mutta puhdistaa meikin paljon paremmin kuin perinteiset puhdistusmaidot kiitos noiden rakeiden. Lisäksi vaikka tuote on tarkoitettu rasvaiselle/sekaiholle, niin se ei kuivata ihoa, joka on tärkeää pintakuivalle iholleni. Antibakteerinen luomupiparminttu-uute puhdistaa ja kirkastaa ihoa ja piimaa jättää iholle mattapinnan ja salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. 



 Laveran yövoide uudistui myös syksyllä. Laveran Re-Energizing Sleeping Cream eli uudistava yövoide lupaa edistää ihon luonnollista uusiutumista, elvyttää ihoa, häivyttää väsymyksen merkkejä, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Voide onkin koostumukseltaan erityisen täyteläinen ja sopii parhaiten kosteusköyhälle ja ikääntyvälle iholle. Raaka-aineina siinä on mm. luomumanteli- ja -oliiviöljy, hyaluronihappo, luomuviinirypäle ja E-vitamiini.


 Nyt kun aurikokin rupeaa taas paistelemaan pimeän talven jälkeen, niin kiva saada iholle vähän lisähehkua. Olen nyt tämän talven käyttänyt säännöllisin epäsäännöllisin väliajoin tätä Laveran Self-Tanning Creamiä kasvoilleni ja sillä saa kivan luonnollisen pienen värin eikä ole pelkoa, että oletkin muutaman tunnin päästä aivan läikykkään ruskea.  Oi niitä aikoja kun tosiaan näin oli. Taisin olla silloin yläasteella kun ensimmäiset itseruskettavat tulivat ja voi sitä ihanaa ruskean läikykästä ihoa mitä silloisista itseruskettavista tuli. Nykyään monet itseruskettavat ovat onneksi kehittyneet tästä ajasta ja niillä saa jopa aika luonnollisen rusketuksenkin aikaiseksi. Tämä Laveran Self-Tanning Cream kosteuttaa myös kivasti ja eikä siinä ole niin hirmuisen voimakas itseruskettavan tuoksu mitä joissakin itseruskettavissa on. 


Sitten vielä lopuksi tähän ykköstuotteeseen, johon olen ollut supertyytyväinen. Lavera Invisible 24 h Deodorant Roll-On on nimittäin tehokkain Suomesta löytämäni alumiiniton dödö. Tuote sisältää helmiuutetta ja sinkkiä. Näitä on kulunut jo purkki tolkulla ja hintakaan ei ole paha. Ennen tämän tuotteen löytymistä raahasin aina Jenkkireissuilta kymmeniä purkkeja alumiinittomia dödöjä Whole Foodsista, mutta nyt ei onneksi tarvitse enää sieltä saakka niitä raahata. Olen kokeillut myös muutamia muitakin Laveran dödöä aikaisemmin, mutta tämä on ollut ehdottomasti paras. Toki jos et ole käyttänyt alumiinitonta dödöä koskaan aikaisemmin, niin ihon kestää tottua siihen ja puskee myös ensin kaikki "myrkyt" sieltä kainosta ulos, mutta ei kannata luovuttaa ja testaamalla löytää kyllä ihan toimivia. Toki jos olen menossa jonnekin juhliin, niin silloin laitan ihan normaaleja alumiinia sisältäviä dödöjä kainaloon, jotka estävät myös hikoilua. Alumiinittomissahan on se efekti, että kainalot kastuvat kyllä helpommin, mutta koska alumiini on yhdistetty myös joissakin tutkimuksissa rintasyöpään, niin halusin siirtyä luonnollisempaan versioon.

Ja mikä parasta, Laveran kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa eli voit paremmalla omalla tunnolla käyttää näitä. Sekä luonto että oma kehosi kiittävat näistä valinnoista. Lavera täyttää muuten tänä vuonna 30 vuotta, joten sekin on päässyt jo kiitettävään aikuiseen ikään ja Lavera juhli myös alkuvuodesta 10-vuotis taivaltaan Suomessa. Onnittelut täysistä vuosista!


*osa tuotteista saatu*

4 kommenttia:

  1. Laveran käsivoiteet on ihan huippuja. Tuota itseruskettavaa pitäisikin testata, kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.
    Mukavaa loppuviikkoa Cride <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut kyllä tosi tyytyväinen tuohon itseruskettavaan, joten voin kyllä suositella sitä lämpimästi.

      Poista
  2. Kuluttaja lehti testasi kosteuttavat kasvovoiteet 7/2016 esim. Lavera Basis Sensitiv, Moisturizing Cream sisälsi 7 kpl allergisoivia aineita. Kiitos mielenkiintoisesta blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että luonnonkosmetiikassakin voi olla paljon allergisoivia aineosia ja voivat aiheuttaa jollekin oireita. Mutta mielestäni luonnonkosmetiikka on kuitenkin siinä mielessä parempaa ja turvallisempaa kuin normaali kosmetiikka, jossa paljon sellaisia kemiallisia aineosia, jotka ovat todistetusti vaihingollisia ihmisille. Nämä puuttuvat luonnonkosmetiikasta. Kiva, että olet löytänyt tiesi tänne blogiini saakka :)

      Poista