keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Svanefors ss2018



Jokos siellä on kevättä rinnassa? No näiden kuvien jälkeen ainakin viimeistään on. Kävin tutustumassa Svaneforsin kevään ja kesän uutuuksiin heidän showroomillaan jo jokunen tovi sitten ja olipas mukava astua tuiskun keskeltä tänne ihanan kesäiseen maailmaan. Vitsit, että niin odotan jo kesän tuloa. Vielä kun päästäistiin lumista eroon ja saataisiin tuo kevät edes vähän lämpenemään. Saatiin tuossa pääsiäisenä sitten mukava takatalvikin. Tuntuu, että ei noista lumista pääse sitten millään eroon ja aina vaan tupruttelee lisää. Öisinkin on vielä yli 10 asteen pakkasia, joten on jäänyt kaikki narsissitkin laittamatta vielä ulos. Taidan siirtyä sitten suoraan jo kesäkukkiin, kunhan tästä vähän lämpenee.

Onneksi Svaneforsin showroomilla sentään pääsi virittäytymään jo tulevaan kesään, joka on toivottavasti hieman parempi mitä viime vuonna. Eipä tainnu yhtään hellepäivää osua koko kesään, joten nyt ei voi suuntana olla kuin ylöspäin.
 
Kuten näistä kuvista voi päätellä, niin luvassa on mm. ihanan hempeitä värejä kuten mm. roosaa, joka kuuluu myös meikäläisen lempiväreihin. Pitäsiköhän sitä vähän jo tässä iässä aikuistua ja siirtyä vähän aikuismaisempiin väreihin? No mutta minkäs itsellensä voi ja kaikki vaaleanpunainen vaan miellyttää silmää. Toisaalta pitäähän sitä elämässä olla aina vähän pientä hempeyttä ja vaaleapunaisia pilvilinnoja tai muuten olisi turhan tasapaksua eloa koko ajan.

Sitten hempeilyn pariin raakakakun ja vaahtokarkkien säestämänä.














 
Eikös ollutkin ihanan hempeää?



3 kommenttia:

  1. No oli kyllä ihanan hempeää. Tuolla näytti myös olevan etsimäni vihreät paksut samettiverhot. Oikeasti en ole mistään tuollaisia löytänyt ja himoinnut olen niitä jo vuoden päivät.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa Cride <3

    VastaaPoista
  2. On kyllä kaunista! Nyt paistaa aurinko täällä, ihanaa. Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista